Heimdalsveien 172

Vi har nå tatt over eiendommen Heimdalsveien 172.  Dette er en næringseiendom med 4700 BTA bygningsmasse og 12795 kvm tomt beliggende på Klett.

Industriveien 3-5

Vi har nå tatt over eiendommen Industriveien 3-5. Dette er en eiendom bestående av kontor-,  lager- og produksjonslokaler. Eiendommen er på ca 9000 kvm brutto og 14,5 mål tomt. Eiendommen er betydelig oppgradert de senere år og holder en god standard. Leietakere på bygget er bl.a Prima, SMN Regnskap, Plustech AS og City Radio og TV Service AS.

Bergljots gate 4

Vi har nå tatt over eiendommen Bergljots gate 4 på Øya. Dette er en flott kontorvilla som er bygd ca 1880. Består av kontorlokaler i 1. etg og 2 større leiligheter i 2. etg. Vi har planer om å sette i stand eiendommen utvendig i løpet av høsten.

Fossegrenda 1

Vi har tatt over eiendommen Fossegrenda 1.  Dette er en kombinasjonseiendom på ca 4500 kvm beliggende i Fossegrenda. Eiendommen består av lager, kontor og produksjonslokaler som er totalrehabilitert i perioden 2020-2022. Leietakere er 3D-Radar, Alva Industries, Wullf & Co, Bikershop og Trondheim Bilformidling.

Industriveien 67

Næringsbygg oppført i 2001 som er utleid til Anicura Heimdal Dyreklinikk og Heimdal Hundesalong.

Tungaveien 36

Kombinasjonseiendom med god beliggenhet på Tunga.
Leietakere er Norsk Batteriimport AS, Svanholm Glass AS, Labolytic AS og Arbor AS.

Tungaveien 38

Eiendom bygget i 2007 bestående av kontorer, lager og parkeringskjeller.
Attraktiv beliggenhet på Tunga med god profilering mot vei.

Ranheimsveien 7A

Forretningseiendom beliggende ved Leangen, bestående av kontorlokaler, butikklokaler og lagerlokaler. Leietakere i bygget er bl.a. PK Service AS, Økovent AS, Timberbygg AS, Trøndelag Bil AS, Onsite Security AS, Revisjonsfirma Leif Langø og Revisjonsfirma Arne J Buvik AS.

Eiendommen har god eksponering mot E6. Vi tok over eiendommen i desember 2019.

Stavsjøvegen 21

Stavsjøveien 21 ble oppført i 2011 og er i sin helhet utleid til Sveberg Dyrehospital AS (www.svebergdyrehospital.no) som driver dyreklinikk.

Innbrektflata 1 – Romolslia Senter

I Romolslia eier vi Romolslia Senter. Leietakere her er Bunnpris (www.bunnpris.no), Viva Napoli restaurant og Luna Skjønnhet og Velvære (www.lunavelvaere.no). I sokkeletasjen er det innredet minilager som leies ut av Extra Minilager (www.extraminilager.no)