Ranheimsveien 7A

Forretningseiendom beliggende ved Leangen, bestående av kontorlokaler, butikklokaler og lagerlokaler. Leietakere i bygget er bl.a. PK Service AS, Økovent AS, Timberbygg AS, Trøndelag Bil AS, Onsite Security AS, Revisjonsfirma Leif Langø og Revisjonsfirma Arne J Buvik AS.

Eiendommen har god eksponering mot E6. Vi tok over eiendommen i desember 2019.

Stavsjøvegen 21

Stavsjøveien 21 ble oppført i 2011 og er i sin helhet utleid til Sveberg Dyrehospital AS (www.svebergdyrehospital.no) som driver dyreklinikk.

Innbrektflata 1 – Romolslia Senter

I Romolslia eier vi Romolslia Senter. Leietakere her er Bunnpris (www.bunnpris.no), Viva Napoli restaurant og Luna Skjønnhet og Velvære (www.lunavelvaere.no). I sokkeletasjen er det innredet minilager som leies ut av Extra Minilager (www.extraminilager.no)

Dronningens gate 27

I Dronningens gate 27 eier vi et næringslokale som er utleid til Drømmehagen Hudpleie AS (www.drommehagenhudpleie.no)

Prinsens gate 46

Bryggeeiendom beliggende i Ravnkloa. Eiendommen er utleid til om lag 20 ulike virksomheter, blant annet Brilla Språkinstitutt (www.brilla.no), Verisure alarm (www.verisure.no), Sjiraffen Kultursenter (www.sjiraffen.no) og psykologer, regnskapsførere og advokater. Her har vi kontorlokaler i varierende størrelse og standard for leie.

Kjøpmannsgata 23

Kjøpmannsgata 23 er ei brygge som er utleid til butikk og kontorer. Vi har eid eiendommen siden 2013 og av leietakere nevnes TV2 (www.tv2.no), Legalconsult Advokat AS (www.legalconsult.no), Persisk Teppegalleri AS (www.teppegalleri.no), Global Markets AS (www.glcp.no) og Bjørg Fjell bemanning AS (www.bjorgfjell.no). Vi har kontorlokaler i ulike størrelser for utleie i denne eiendommen.

Fjordgata 25

I Fjordgata 25 eier vi næringsseksjon beliggende i 1. etg, 2. etg og kjeller. Lokalene er utleid til Foodora (www.foodora.no), Fjordgata Fysioterapi og Osteopati AS (www.fjordgatafo.no), Galleri 7 (www.galleri7.com) og Nha Trang Restaurant.